Artiesten Catering

Organiseer je een festival, concert of optreden? Wij zorgen dat al het eten en drinken tot in de puntjes verzorgd is voor jouw DJ, artiest, band of theatergezelschap. Een heel vroeg ontbijt bij aanvang van de draaidag, of juiste een late hap voor de laatste loodjes?

Wij zorgen dat iedereen op de cruciale momenten, maar ook gewoon tussendoor, goed te eten en te drinken krijgt. We verzorgen je favoriete gerecht, een mooi stuk vlees of vis, of veganistisch of biologisch. Wij leveren buffet en plate-service, tot aan het het eten en drinken in de kleedkamers. 

 

Hospitality rider

Geen rider is ons te gek. Door onze jarenlange ervaring zijn we de meest uiteenlopende wensen tegengekomen. Wij zorgen dat al het eten en drinken tot in de puntjes is verzorgd. Wil je voor op het podium afgevulde koelboxen met een bepaald merk fris, bier of een specifieke wijn? Moet de touringcar tiptop voorzien zijn van bepaalde versnaperingen en drankjes? Wij regelen het. Behalve eten en drinken verzorgen we ook de juiste sfeer, volledig aangepast aan de wensen van de artiest. Wij maken er een sport van om aan jullie wensen te voldoen.

Artiesten

Een selectie van de artiesten die bij De Kookvogels aanschoven!


Tiesto
Hardwell
Ariane Grande
Dua Lipa
Kevin Hart
Ricky Gervais
Normaal
Anouk
The Eagles
Deep Purple
Chris Brown
Mary J Blige
Snow Patrol
Elbow
Bruce Springsteen
The Script
The Killers
Iron Maiden